Ķer veiksmi aiz astes: zodiaka zīmes, kurām neizsakāmi veiksies Jaunmēness 13. decembrī

Nakts gaismeklis sarūpējis “īpašu” dāvanu tikai izvēlētiem pārstāvjiem. Pārbaudiet, vai esat laimīgo sarakstā.

Mēness naktī no 12. uz 13. decembri piedzims Strēlnieka zvaigznājā. Šī zodiaka zīme ir novators. Strēlnieka enerģija vienmēr ir saistīta ar produktīvu periodu. Tas liek cilvēkiem būt atvērtiem jaunām lietām un eksperimentēt.

Domājams, ka decembra otrā puse varētu būt ideāls laiks, lai slēgtu kārtējos projektus un uzsāktu ko fundamentālu. Bet patiesībā tas nav pilnīgi taisnība.

Tikai dažiem zodiaka apļa pārstāvjiem izdosies ielēkt aizejošajā veiksmes vilcienā, pārējos savukārt lielāka ietekme būs retrogrāda Merkuram, par kuru runāsim vēlāk.

Pirms nosauksim perioda galvenos laimīgos, paziņosim vispārīgu noteikumu visiem horoskopa pārstāvjiem. 13. decembra Jaunajā mēnesī nevar bez pamata riskēt, iesaistīties konfliktos un uzsākt kādu biznesu, ja neesi līdz galam pārliecināts, ka neizdegsi tā pusceļā.

Fakts ir tāds, ka Strēlnieks ir viegla zodiaka zīme, taču ļoti ātri zaudē interesi par iesākto, un bez uguns acīs viņam ir grūti sasniegt vismaz kādu rezultātu.

Tāpat Strēlnieks ir diezgan draudzīgs horoskopa pārstāvis, tāpēc nebrīnies, ja 13. decembrī un divas dienas pēc Jaunā Mēness ap tevi vāļāsies liels skaits cilvēku. Paskatieties uzmanīgāk uz savām jaunajām paziņām: vairums no viņiem var jums izdarīt labu un burtiski mainīt jūsu nākotni.

Labākais lēmums Jaunajā mēnesī 13. decembrī ir doties ceļojumā un atpūsties, jo pirms saspringta un produktīva perioda ir jāuzņemas spēki. Turklāt jaunā vietā jums ir lielāka iespēja izveidot noderīgus savienojumus.

Tagad parunāsim par horoskopa pārstāvjiem, kuriem izdevās ielēkt pēdējā veiksmes vilcienā.

Auns

Aunam ir jāaizmirst, kas ir neveiksme Jaunajā mēnesī 13. decembrī un trīs dienas pēc tā. Jūs varat uzņemties jebkuru biznesu un nešaubieties par tūlītējiem panākumiem. Turklāt šai zodiaka zīmei pirmām kārtām attiecas ieteikums, kas nepieciešams, lai dotos ceļojumā.

Zvaigznes pārstāvji ne tikai smelsies iedvesmu, bet arī iegūs jaunus draugus un gūs idejas, kas nesīs vērā ņemamu peļņu 2024. gadā.

Dvīņi

Lai noķertu veiksmi aiz astes, šīs zīmes pārstāvjiem kaut kas jāupurē. Bet jums nav jāatņem kaut kas dārgs un svarīgs. Šīs zvaigznes cilvēki bieži turas pie vecām attiecībām un emocijām. Parūpējies, lai 13. decembra Jauns Mēness tev kļūtu par atspēriena punktu labākai dzīvei, neļauj negatīvismam pārņemt virsroku.

Lasi vēl: Šajā uzdevumā kļūdījās 77% risinātāju. Kura krūzīte piepildīsies pirmā?

Ja jūs varat “attīrīties”, veiksme neliks jums ilgi gaidīt. Arī nakts gaismekļa dzimšanas laikā esiet uzmanīgs saviem sapņiem. Naktī no 12. uz 13. decembri Morfeja valstībā varēs ieraudzīt ko nozīmīgu.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment